Lax- och spenatsås

Den här rätten har jag ätit för många år sedan som en pastasås. Den går alldeles utmärkt att äta utan pasta.

Lax- och spenatsås

400 gram bladspenat
500 gram laxfilé
Mycket vitlök
Creme fraiche
Rikligt med Salt
Peppar
Smör
Ev en skvätt vatten

Fräs spenaten i en stor klick smör. Salta rejält och peppra. Hacka vitlöken och blanda ner den i spenaten. Häll ev i en skvätt vatten. Rör i creme fraiche och låt det hela puttra. Skär laxen i tärningar och rör försiktigt ner dem i såsen. Peta ner laxbitar som sticker upp och låt det koka tills laxen är färdig ca 5-10 minuter. 




Kommentarer
Postat av: Melinda

nämen gud vad gott det ser ut, måste skriva ner detta! Tack <3

2014-12-07 @ 18:01:40
URL: http://melzies.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0