Glutenfritt morotsbröd

Jag fick ett fantastiskt bra recept på ett glutenfritt lågkolhydratbröd av en jobbarkompis. Tack, Eva, det här ska jag baka fler gånger!

Morotsbröd
1 kg morötter
2 dl pumpafrön
2 dl solrosfrön
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 tsk salt
4 ägg

Sätt ugnen på 175 grader. Skala och riv morötterna. Mixa alla frö till mjöl. Tillsätt salt. Mixa 2/3 av morötterna tillsammans med mjölet. Vispa ägg i en skål och lägg i resten av morötterna. Blanda samman allt till en smet. Häll smeten i en smörpapperklädd brödform. Strö över lite sesamfrön. Grädda i ugn i ca 80 minuter.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0