Kasslersås
Här kommer en god pastasås. Till den äter vi förvälld vitkål som pasta.
Kasslersås
4 pers
ca 500 g kassler
2-3 dl grädde
2-3 dl gröna ärtor
1 vitlöksklyfta
Svartpeppar
gräddost
Skär kasslern i strimlor. Blanda kassler, grädde och ärtor i en gryta. Låt allt puttra tills det är varmt. Smaksätt med vitlök och svartpeppar. Strax före servering lägger man i osttärningar så att de blir lite mjuka och sega.
Kasslersås
4 pers
ca 500 g kassler
2-3 dl grädde
2-3 dl gröna ärtor
1 vitlöksklyfta
Svartpeppar
gräddost
Skär kasslern i strimlor. Blanda kassler, grädde och ärtor i en gryta. Låt allt puttra tills det är varmt. Smaksätt med vitlök och svartpeppar. Strax före servering lägger man i osttärningar så att de blir lite mjuka och sega.
Kommentarer
Trackback