Inlindad fläskfilé

Det här var ett trevligt recept som jag hittade i en liten Zeta-folder.

Inlindad fläskfilé

1 fläskfile
1 dl riven parmesan
Basilikablad
Lufttorkad skinka
Peppar
Ev Balsamicosirap

Sprid ut lufttorkad skinka över en stor skärbräda. Lägg rikligt med basilika över skinkan. Riv parmesan. Skär bort hinnor från fläskfilén, peppra den och rulla den i parmesan. Lägg filén på skinkan och rulla in den i skinkan. Det blir alltså en rulle med fläskfilé, parmesan, basilika och lufttorkad skinka. Bryn rullen och låt den eftersteka i ugn eller under lock ca 15 minuter. Skär den i skivor och droppa balsamicosirap över. Gott att servera ostfyllda paprikor till.


Kommentarer
Postat av: lasse höök

ser gott ut. snygg blogg:)

2011-10-15 @ 21:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0