Annas sås

Om man använder förvälld vitkål som bas går det bra att använda sina pastasåser trots att man inte äter pasta. Det här receptet har jag fått från min alldra bästa vän Anna.

Annas pastasås

1 paket bacon
100-150 g skinka
100-150 g pepparsalami
1 lök
2 dl creme fraiche
1 burk krossade tomater

Hacka lök. Skär bacon, skinka och salami i strimlor. Bryn lök och kött i smör. Häll i krossade tomater och creme fraiche. Låt allt puttra tills såsen är genomvarm.  




Kommentarer
Postat av: Amsoca

Det var gott!



//Amsoca

2011-10-02 @ 22:13:54
URL: http://amsoca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0